torstai 5. huhtikuuta 2012

Dubai part 2









En enää ees muista mitä kaikkee ollaa viime päivin tehty mut ainaki maailma suurimmas ostoskeskukses ollaa käyty ja eile oltii kamaras shoppailemas jost löysin parit raybanit ja janikal ja noral tuliaiset. Tänää aamul mentii siihen maailman korkeimpaa tornii sinne ylös kattelemaa ja oli kyl hienot näkymät mut siitä kuvii myöhemmin nyt me lähetää syömää!:) tää ei sit suostunu lataa enempää kuvii vaik niit oli ja paljon..

10 kommenttia:

  1. Vooi teit ihanii siskoksiaaa <3 enkä kestä kattella näit kuvii enää yhtäää koska masennun:DDDDDD:(

    VastaaPoista
  2. aaaaahahah toi kuumis mies tos sun viekus rantatuolil <3 iskiks sen (;

    VastaaPoista
  3. maailma suurin ostoskeskus on kyl kiinas! kivoi kuviii :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    2. se on kyl dubaissaxd kiinas oli mut toi on iha uus ja se on 5 kertaa isompi ku kiinan!

      Poista
  4. mahtaa vituttaa ku et ruskettunu tuol sit yhtääXD olit valkone ku lakana ku näin sut tänää:DDhaha ooks jossai vintilpohjal siel istunu vai koko viikon tuol _maailman_suurimmas_ostoskeskukses_ shoppaillu..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi herrajumala sua:D!!!! onks sul mitää elämää??!!?!?! kuule kaikki ihmiset ei rusketu samal taval ku toiset!!! pitäisiks huolta iha omast ``ruskettuksestas`` ja luuleks et me maattii siel koko päivä otttamas jotai helveti aurinkoo?!??!?:DDDD ja mun iho väri on normaalist aika vaalee ni ei siit ees huomaa et oon ruskettunuxd aika säälittävää tulla tänne pätemää oisit sit kaupungil tullu suoraa sanomaa vaa:D! ja eipä kuule vituta mun elämä ei oo yhest rusketuksest kiinnixddddd

      Poista
    2. ja se viel et mistäs tiiät et oonks ruskee vai en ku näkys vaa naama vähä kaulaa ja nilkkaa?:DDDDDD

      Poista